KONTAKT

Södertorg 13

621 57 Visby 

hello@momentstolove.se

"Life is all about the moments with the ones you love"
-Moments to love photography

Häng med!

  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Pinterest - Vit Circle

Moments to love photography | Södertorg 13, 621 57 Visby | Mobil: 0707-199188

Fotograf Moments to love AB Orgnr. 559199-9437 BG. 430-8326

© Copyright Fotograf Moments to love AB - Patricia Holmén
"Det viktigaste i livet är stunderna tillsammans med sina nära och kära. Tiden går så fort, dagar som flyger förbi och små barnfötter som plötsligt växt om ens egna. Jag vill hjälpa er att fånga de här stunderna, så att ni kan titta på bilderna och minnas era bästa stunder i livet - både de stora och de små." 
 
- Patricia Holmén
Moments to love
photography

Om mig

“Va'?! Bor du på Gotland? Åhhh, jag älskar Gotland!”

 

Jag heter Patricia Holmén och jag tillhör den lyckliga skaran av människor som bor på Gotland året runt med havet och ringmuren som närmsta granne! Jag är fyrbarnsmamma, fru, VD för ett fastighetsbolag och sist men absolut inte minst fotograf på Moments to love photography!

Jag älskar Gotland, älskar att resa - framförallt till New York, som har blivit hela familjens favoritstad. Reser gärna till Grekland, och har ännu Santorini på min bucket-list. Men längtar också efter kusterna runt Italien och lavendelfälten i Frankrike (och huuuur många fler ställen som helst jag vill åka till!).

Chile har också en väldigt stor plats i mitt hjärta, eftersom att det var där jag en gång föddes. Jag adopterades till Gotland när jag var tre månader gammal och växte upp här i Visby. Jag har även bott i Stockholm, på Kungsholmen - gått längs med Norr Mälarstrand och fikat på Petit France (vilket jag ännu gärna gör). Under några år fångade också Malmö mitt hjärta där jag bodde i nästan fyra år. Pildammsparken, Ribban, Lilla torg - det finns så många vackra ställen i Malmö och i hela Skåne.

Efter några år borta från ön lockade Gotland mig tillbaka - Visby med sina gränder, doften från rosorna, naturen, havet och solnedgångar över öppet hav! Det är inte mycket som kan slå det, så det blev en flytt tillbaka hem till Gotland. 

Så här på Gotland bor jag nu, och är så glad för att just du har hittat hit och för att jag får möjlighet att hjälpa just dig med att skapa minnen från dina bästa stunder i livet!

Du kan nå mig på 0707-199 188, du får gärna ringa, skicka ett sms eller maila mig! Välj det sätt som är bekvämast för dig! Jag svarar alltid så snabbt jag kan! Mailadressen är: hello@momentstolove.se.

Patricia Holmén

Moments to love photography