KONTAKT

Södertorg 13

621 57 Visby 

hello@momentstolove.se

"Life is all about the moments with the ones you love"
-Moments to love photography

Häng med!

  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Pinterest - Vit Circle

Moments to love photography | Södertorg 13, 621 57 Visby | Mobil: 0707-199188

Fotograf Moments to love AB Orgnr. 559199-9437 BG. 430-8326

© Copyright Fotograf Moments to love AB - Patricia Holmén

Familjefotograf

 Lifestyle familjefotografering

Stanna tiden!

Hur många gånger tänker man inte så som förälder?

 

Man håller i den där lilla, lilla bebisen som är helt beroende av en själv och i bebisbubblan man är i tänker man att så här kommer det alltid att vara. Men så upptäcker man att antalet dagar har övergått till månader, och sedan övergår månaderna till år. Barnen växer och blir större, lär sig mer och mer för varje liten dag som går. Vi föräldrar stressar runt, lägger pussel för att få ihop livet med arbete, barnen, relationen, matlagning, dagislämningar och hämtningar.

 

Känner du igen dig? Varför helt ärligt inte bara stanna upp en stund. Ta en paus!

 

Tillsammans hela familjen.

 

Under en Lifestyle familjefotografering kommer jag nämligen hem till er, i ert hem för att fånga er familj och ert hem i bilder. I framtiden kommer barnen att minnas “ja, kommer ni ihåg den där soffan?” och “den där tapeten som var så konstig”. Stunderna med familjen är guld värda, och inget kan stoppa tiden men däremot kan ni skapa minnen för generationer framåt genom bilderna som ni får från fotograferingen.

 Vad innebär Lifestyle familjefotografering?

Lifestyle familjefotografering innebär att jag kommer hem till er för att fotografera er i ert hem eller på en plats utomhus.

 

Tänk er att ni är hemma och gör det som ni brukar göra. Kanske brukar ni mysa tillsammans i soffan, kanske dansa i vardagsrummet, leka, duka fram fika i köket, baka, pyssla, borsta tänderna i badrummet, läsa en bok i sängen, ja, ni förstår.

 

Under den tid ni har bokat kommer jag att porträttera och dokumentera er familj när ni tillsammans hittar på roliga saker i ert hem. Det blir oförglömliga bilder av er familj, i just den stunden men med minnen som varar i generationer. Tanken är att fånga er vardag, stunderna ni har tillsammans i ert hem eller på en annan plats som betyder mycket för er. Inget kan bli mer avslappnat, roligt och personligt än så.

 Lifestyle utomhus och på semestern

 Under fotograferingen

Det absolut viktigaste är att ni har roligt tillsammans och känner er avslappnade. Jag kommer att säga till er vad ni ska göra, ni behöver aldrig känna att ni inte vet vad ni ska göra eller känna er dumma framför kameran. Det är många som känner att de blir alldeles stela så fort en kamera kommer fram, men oroa er inte. Jag kommer att regissera er till en början och innan ni vet ordet av kommer ni göra det som faller er in och knappt tänka på att jag finns med. Ni kan förbereda er på att jag troligtvis kommer att klättra upp i er säng för att fotografera det där myset ni har, och kanske flytta någon möbel, låna någon blomma att ha som förgrund.

Efter fotograferingen kommer ni att ganska omgående få se några sneak peak bilder i storyn på mitt instagramkonto. Efter ca tre veckor (3-6 under högsäsong) kommer era bilder att vara färdig redigerade och ni får titta på dem i ert webbalbum. Där väljer ni sedan vilka bilder som ni vill ha.

Har ni valt ett paket så ingår ett visst antal bilder, men det går alltid att köpa till bilder eller album.

Efter att ni har valt bilder kommer jag att skicka de digitala bilderna på ett USB hem till er , samt de tryckta bilderna. 

 Efter fotograferingen

Priserna ser ni här nedanför. Där kan ni välja bland olika paket som innehåller olika fotograferingstider och bildpaket.

FAMILY 1

-lilla paketet-

1 timmes fotografering

10 st redigerade, högupplösta digitala bilder som ni väljer från ett webbgalleri.

 

Inklusive samma bilder i lågupplöst version anpassade för webben. 

3.200 SEK

FAMILY 2

-stora paketet-

 

2 timmars fotografering

20 st redigerade, högupplösta och lågupplösta digitala bilder.

Highlight film på ca 3 minuter. 

5.700 SEK

 Familjepaket

 Bokningsförfrågan

Fyll i er bokningsförfrågan här!
arrow&v