KONTAKT

Södertorg 13

621 57 Visby 

hello@momentstolove.se

"Life is all about the moments with the ones you love"
-Moments to love photography

Häng med!

  • Vit Instagram Ikon
  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Pinterest - Vit Circle

Moments to love photography | Södertorg 13, 621 57 Visby | Mobil: 0707-199188

Fotograf Moments to love AB Orgnr. 559199-9437 BG. 430-8326

© Copyright Fotograf Moments to love AB - Patricia Holmén

Gyllene ljuset

Har du hört talas om "golden light" eller den "gyllene timmen". Det är det mest magiska ljus du kan tänka dig! 

Ljuset liksom glittrar i guld och bilderna blir otroligt vackra. Men det är inte ett lätt ljus att fotografera i. Att fotografera i motljus, och samtidigt inte få personen som blir fotograferad mörk, och få bilden skarp - det är en ljuskonst. 

Men det är min specialité!  

Åh så stort!

 

Att du bär en ny liten människa inom dig. Ju längre tiden går desto mer känner du av bebisen. Så många tankar och funderingar det väcker. Kroppen förändras, längtan, rädsla, glädje - allt om vartannat. Alla känslor samtidigt. Att vara gravid är en stor omställning, framförallt om det är första barnet. Men alla graviditeter är olika och det kan kännas minst lika omvälvande med barn nummer två eller tre.

Det är inte ovanligt att man kan känna sig obekväm i sin nya kropp med en stor mage som växer för varje dag. Men när du en dag tänker tillbaka på din graviditet kommer du troligtvis att sakna den här underbara tiden. För det är ett under, att en bebis kan bli till och utvecklas till en liten människa inuti dig. När väl bebisen är ute i världen är den så självklar, som att bebisen alltid funnits i era liv. Och det är då du kommer att vara tacksam för att du lät fotografera dig och magen! 

 

En gravidfotografering hos mig är en avslappnad upplevelse. Även om du är ovan framför kameran eller tycker att det känns jobbigt lovar jag dig att du kommer ha en rolig upplevelse som också gör att du känner dig bekväm och avslappnad. Du får, om du vill, möjlighet att låna klänningar eller kjolar. Jag har klänningar i alla möjliga färger, i tyger från tyll till trikå, till stickat. Men vill du ha dina egna kläder, ska du självklart ha det!

 Gravidfotografering

 Hur går det till?

En gravidfotografering är inte svårt på något sätt. Tvärtom kommer du få en mysig stund där du får chansen att välja en vacker klänning, röra dig avslappnat och jag kommer att ta många vackra bilder på dig och bebismagen.

Bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan så snart som möjligt. Bästa tiden för fotografering är någonstans mellan vecka 25-36. Tänk på att bebisen ju faktiskt kan komma tidigare än beräknat.

Årstider

Årstiden kan ju spela en viktigt roll. Är du en person som fryser och inte gillar att vara utomhus när det är kallt och blåser, finns alltid möjligheten att fotografera i min studio eller hemma hos dig. Jag har värmekuddar och varma filtar för kallare väder, men det är inte alltid som man vill vara utomhus för det.

Under fotograferingen

Under fotograferingen kan du slappa av med att jag helt kommer att vägleda och hjälpa dig i hur du ska stå och vad du ska göra, om du känner dig osäker i det.

 

Syskon och partner är alltid välkomna att vara med! 

Efter fotograferingen

Efter fotografering levereras dina bilder först till ett webbalbum, där du väljer dina bilder. När du har valt dina bilder som ingår i ditt paket, kommer jag att skicka de högupplösta bilderna (ink. de lågupplösta) på ett USB hem till dig. Leveranstid är ca 3 veckor (3-6 veckor under högsäsong). Även de tryckta bilderna levereras samtidigt.  Jag trycker mina bilder själv och har därför full kontroll över denna process. För fotoalbum och fotoboxar kan det ta längre tid, då min leverantör för album och boxar har sin leveranstid.

"Jag är så glad över mina bilder som är helt magiska!"

“En fotografering med Moments to love/ Patricia är en fin, rolig och personlig upplevelse som förevigar din graviditet! Jag är så glad över mina bilder som är helt magiska! Ljuset är fantastiskt, känslan i bilderna är verkligen levande och Patricia fick mig att känna mig så vacker under hela fotostunden! Jag vill rekommendera alla gravida eller nyblivna föräldrar att föreviga denna fina tid i livet!”

“En fotografering med Moments to love/ Patricia är en fin, rolig och personlig upplevelse som förevigar din graviditet! Jag är så glad över mina bilder som är helt magiska! Ljuset är fantastiskt, känslan i bilderna är verkligen levande och Patricia fick mig att känna mig så vacker under hela fotostunden! Jag vill rekommendera alla gravida eller nyblivna föräldrar att föreviga denna fina tid i livet!”

                                                             - Emma

BabyBump 1

-lilla paketet-

1 timmes fotografering

Lån av en klänning

10 st redigerade, högupplösta digitala bilder som ni väljer från ett webbgalleri.

10 st 10x15 tryckta bilder på smooth pearl fotopapper.

3.200 SEK

BabyBump 2

-stora paketet-

 

2 timmars fotografering

Lån av 2 klänningar

20 st redigerade, högupplösta digitala bilder.

 

Highlight film på ca 2-3 minuter.

5.700 SEK

 Gravidpaket

Fyll i din bokningsförfrågan här!
arrow&v
 

 Bokningsförfrågan

Josefine

Så här tyckte Josefine >>>